Safello lanserar KnugenCoin (KnC)

knugen-blogpost

 

Disclaimer: Detta var Safellos första April skämt, vi kommer inte övergå till KnugenCoin utan kommer fortsätta stödja Bitcoin. Vi lämnar nu över ansvaret för KnugenCoin till KnC Community. 

 

Safello har tillsammans med kunglig hovkryptograf Dorian Satoshi Nakamoto skapat KnugenCoin. KnugenCoin gör det möligt för vem som helst att bli kung för en dag.

KnugenCoin har speciellt framtagna parametrar vilket gör det den bästa kryptovalutan på marknaden. H.M Konungens egen kryptovaluta förkortas KnC. 134 miljoner KnC kommer skapas, ett mynt för varje krona i H.M. Carl XVI Gustafs förmögenhet. En blockhalvering tar 0.335 år (representerar en 2000-del av H.M. Carl XVI Gustafs ålder). Varje block kommer innehålla 3900 mynt och skapas en gång i minuten.

Vi har gjort en intervju med H.M. Carl XVI Gustaf och frågat vad han tycker om KnugenCoin och andra kryptovalutor som Dogecoin, Bitcoin och Litecoin. H.M. Carl XVI Gustaf är mycket positiv till sin egna kryptovaluta men negativ till de andra.

Safello spår stor tillväxtpotential för KnugenCoin och kommer stå starkt på världsmarknaden för kryptovaluta. PR-arbetet kommer skötas av H.M Konungen själv med familj. För mer information samt bli kung för en dag gå till knugencoin.se

 

Safello Hovleverantör av Kryptovaluta 1st April, Stockholm Sweden.

About Ludvig Öberg

I am Vice-President of Business Development for Safello. I work with researching potential cooperation and creating strategic partnerships . I am a long time Bitcoin enthusiast (three years).

2 thoughts on “Safello lanserar KnugenCoin (KnC)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *